Belastingen & Administratie
S. Schotanusstraat 56

7396 AS Terwolde

Email: info@liekeblok.nl

Mobiel: 06 18 25 95 23

Wie ben ik

Mijn naam is Angelique en ik ben vanaf mijn 19e werkzaam als controller in combinatie met de functie van administrateur. In 2012 ben ik gestart met mijn onderneming naast mijn functie als administrateur. Inmiddels ben ik volledig werkzaam als zelfstandig ondernemer en is de dienstverlening uitgebreid mede door de behoefte van de klant. Ik verzorg volledige administraties, geef de opleiding basiskennis boekhouden en calculatie, geef coaching op de werkplek en verzorg aangiften inkomstenbelasting van zowel ondernemers als particulieren.

Belangrijk in mijn dienstverlening vind ik het om jou op die gebieden te ondersteunen waar jij het nodig hebt. Zo kan jij doen waar je goed in bent. Ik denk graag mee met de klant, hoe kan je onderneming zich verder ontwikkelen en groeien. Ik ben geïnteresseerd in de persoon achter de opdracht, wat is je passie, wat motiveert je, wat zijn je plannen. Ondernemers die zijn vastgelopen, help ik graag verder op weg.

Belastingen & Administratie
S. Schotanusstraat 56

7396 AS Terwolde

Email: info@liekeblok.nl

Mobiel: 06 18 25 95 23

Wie ben ik

Mijn naam is Angelique en ik ben vanaf mijn 19e werkzaam als controller in combinatie met de functie van administrateur. In 2012 ben ik gestart met mijn onderneming naast mijn functie als administrateur. Inmiddels ben ik volledig werkzaam als zelfstandig ondernemer en is de dienstverlening uitgebreid mede door de behoefte van de klant. Ik verzorg volledige administraties, geef de opleiding basiskennis boekhouden en calculatie, geef coaching op de werkplek en verzorg aangiften inkomstenbelasting van zowel ondernemers als particulieren.

Belangrijk in mijn dienstverlening vind ik het om jou op die gebieden te ondersteunen waar jij het nodig hebt. Zo kan jij doen waar je goed in bent. Ik denk graag mee met de klant, hoe kan je onderneming zich verder ontwikkelen en groeien. Ik ben geïnteresseerd in de persoon achter de opdracht, wat is je passie, wat motiveert je, wat zijn je plannen. Ondernemers die zijn vastgelopen, help ik graag verder op weg.